HomeContact
Portal Polonii Greckiej
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Nawigacja
Strona główna
Artykuły i Ciekawe informacje
Forum
Kościoły katolickie w Attiki
Ambasada RP w Atenach
Grecja i jej zakątki
Gry
Photogallery

Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

13/06/2010 20:29
[b][b]długo mnie tu nie było... wiem, że mam uprawnienia, ale ... zresztą, ważne, że dodało moje zdjęcie, przynajmniej wiadomo, że działa... a teraz tak dla sprawdzenia dodam kolejne zdjęci

17/05/2010 03:04
Dzięki takim uprawnieniom możesz Kalinko korzystać z panelu administratora i dodawać do strony co chcesz bez mojej akceptacji... Sposób, którego używałaś jest przeznaczony dla zwykłych uży

17/05/2010 03:01
Kalinka - Twoje zdjęcie się dodało, tylko nie tam gdzie trzeba... Ty dodajesz tekst i fotki za pomocą linku dodaj zdjęcie lub dodaj artykuł i to jest twój błąd. usmiech Dodałem ci przecież upraw

04/05/2010 16:37
Kalinka, sprawdź to raz jeszcze proszę. Może problem tkwi w czymś innym. Ja dodałem testowe ogłoszenie bez problemu... mysli

04/05/2010 13:25
czy to zdjęcie dodało? hm? bezradny

Translator Google
Aktualnie online
Gości online: 1

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 306
Najnowszy użytkownik: Alutka

Ostatnio na forum
Najnowsze tematy
Mężczyźni, Kobiet...
NOWA
DENTYSTKA
IVO
ogloszenia
Najciekawsze tematy
Mężczyźni, Kob... [67]
Witam :D [40]
Pytanie.... [40]
Crystal XP [27]
Filmy [22]

Reklamy Google

Zobacz temat
 Drukuj temat
Mężczyźni, Kobiety...
Crom91
AUTOR: ciasteczko

Nie wiem czy dobry temat ale szybko mozna go rozbujacGrin
Mozna wiele powiedziec czego tak naprawde szukaja mezczyzni u kobiet.
Ja mysle ze ciepelka i zrozumienia, a co Wy kochani na ten temat sadzicie??

www.polska.gr
Mariusz
hmmm...... Frown musialbym tu pisac incognito.....:lol:

www.polska.gr
ciasteczko
Pisz swoje zdanie, nie czaj sieGrin
Pozdrawiamusmiech

Crom91
ja rowniez, ale powiem to co uwazam za najwazniejsze...
sam z wlasnego doswiadczenia wiem, ze dziewczyny lepia sie do facetow i to wlasnie na tym nam przede wszystkim zalezy, sam lubie jak jakas dziewczyna pokazuje mi, ze jej na mnie zalezy, ubiega sie o mnie, jest dla mnie mila, wyrozumiala, lubie jak dowartosciowywuje, ale mysle, ze najwazniejsza rzecza jest to "cieplo" jak ujelas... lubie byc obdarowywany buziakami, obsciskiwany, heh, jest jeszcze masa rzeczy, ale to sa priorytety Grin

www.polska.gr
ciasteczko
Lepia sie wiem, ale czy to nie jest tak ze jak sie lepia to wtedy mezczyzna mowiac delikatnie olewa?
Mezczyzna widzac ze kobiecie na nim zalezy moze troszke sie wywyzsza?
Bywasz zazdrosny o swoja dziewczyne/kobiete?Cool

1. Mądre kobiety nie są ładne.
2. Ładne kobiety nie są mądre.
3.Ładne i milutkie kobiety są lesbijkami
4. Ładne, mądre i hetero kobiety są mężatkami
5. Kobiety, które nie są ładne, ale za to mądre, mają pieniądze
6. Kobiety, które nie są ładne, ale za to mądre i mają pieniądze, myślą, że mężczyźni są z nimi tylko dla pieniędzy
7. Ładne i mądre kobiety są tylko dla pieniędzy z mężczyznami
8. Ładne kobiety, które nie są tak mądre i co najmniej częściowo hetero, uważają, że mężczyźni są brzydalami
9. Kobiety uważające facetów za pięknych, którzy do tego są hetero i maja pieniądze są córeczkami swoich tatusiów
10. Kobiety, które częściowo fajnie wyglądają, są mądre, maja pieniądze i dzięki Bogu są hetero, są nieśmiałe i nigdy nie pozwolą się poderwać facetowi od razu
Zgadzacie sie z tym?Pfft
Pozdrawiamusmiech

Mariusz
Oj ciasteczko...:lol: Ty chyba za bardzo to uogólniasz..
Ja myślę, że kobiety są tak nieobliczalne, że nie istnieje ani jedna definicja, która mogłaby zamknąć w kilku słowach to, kim kobieta jest, lub jak może się zachować.
Dam prosty przykład:
Kobieta, może być niezauważalnie piękna... tzn widzisz ją każdego dnia, przechodzisz koło niej, a może nawet z nią rozmawiasz i nigdy nie zawracasz na nią uwagi, bo wydaje się nieatrakcyjna, ale kiedy się skupisz na niej i zaczniesz obserwować, zauważasz niewidoczne normalnie cechy, które powodują, że zaczynasz odkrywać w niej coś, co nie tylko sprawia, że brzydka i nie interesująca cię dotąd kobieta, nagle zaczyna ci się podobać i być sex`y ale powoduje, że staje się dla ciebie "najpiękniejszą"

Więc nie ma co wyszukiwać definicji, bo kobieta zmienną jest oczko

www.polska.gr
ciasteczko
Nic nie uogolniamGrin t swieta prawda co pisze wyzejusmiech
Ale zgadzam sie z Twoim przykladam ze tak czesto nawet bywa.
Muszem spytac mojego w jaki sposob na mnie zwrocil uwage i czy jeszcze mu sie podobam bo jak nie to se znajde lepszegoGrin
Pozdrawiamusmiech

Crom91
Twoja teorie ciasteczko obala powiedzenie "kobieta zmienna jest", a kobiet sie nie szufladkuje tak jak to zrobilas, przynajmniej ja tak uwazam Grin

Oczywiscie, ze bywam o nia zazdrosny, czasami nawet tak bardzo, ze wszystko sie we mnie gotuje, ale na szczescie nie ukazuje tego w zaden sposob, zostawiam ta zazdrosc dla siebie Grin

www.polska.gr
ciasteczko
Aaaaaaaaaa i o to mi chodziło, jednak moja prowokacja była strzałem w dziesiątkeGrin
Nie szufladkuje kobiet bron boze, ale po czesci to prawda.

Poczekaj przespie sie z tematem i napisze o przeciwne plciusmiech
Pozdrawiamusmiech

iq0
Wiecie, a ja to mam wątpliwości co do tego że kobieta jest wogóle człowiekiem. Moja teoria odnosi się do zdażenia z przed kilku lat w polsce, kidy idąc z kolegą ulicą zauważyliśmy przed nami bardo ładną dziewczynę. Kumpel chciał ją w jakiś sposób zaczepić ale nic mu do głowy nie przychodziło i zawołał za nią "człowieku!".
Efekt był nie oczekiwany, obejżeli się za wołającym tylko męszczyżni.
Dosłownie, tylko faceci. Żeby to była jedyna kobieta w okolicy, ale tam było jeszcze kilka innych kobiet które też się nie obejżały. Więc z tąd mój wniosek że przedstawiciel płci przeciwnej to nie człowiek.
[center]iq0; mówi samo przez siebie

iq0.110mb.com
Crom91
hehe, dobre to Grin

hmm, tak naprawde to nie wiemy "czym" jest kobieta, ale bez kobiet... byloby ciezko, przynajmniej dla mnie, ehehehehe xD

www.polska.gr
ciasteczko
No jak mozesz Crom nie wiesz czym jest koieta toz to stworzenie na miare bogausmiech
Kobiety szukaja absolutnego poczucia seksualnego niebezpieczeństwa z prawem pierwszeństwa i wyłączności do jego orgazmów..chyba glownie tego.
Na pewno nie jest to dla kobiet sprawa pierwszorzędna.!
Jasne,że seks to miła rzecz,ale jednak w zaciszu alkowy.U swojego mężczyzny liczę na wsparcie, oparcie i poparcie, zarówno w sferze materialnej, jak i tej duchowej. I doskonale rozróżniam obie.
Pozdrawiamusmiech

wero93
no no widzę że jest ciekawy temat a ja w nim nie uczestniczę więc dlatego już się przyłączam xD oczywiście uważam, że kobieta to człowiek i nie mam żadnych wątpliwości co do tego Pfft
Pozdrawiam usmiech

www.polska.gr
ciasteczko
Dobrze ze sie przylaczyles(as) bo to temat rzekaCool a teraz cos o mezczyznach moze sie obudza i obala pewne stereotypy:lol:
1. Mili faceci nie sa przystojni
2. Przystojni mezczyzni nie sa mili
3. Przystojni i mili mezczyzni sa homoseksualistami
4. Ladni mili i hetero Mezczyzni sa zonaci.
5. Mezczyzni ktorzy nie sa przystojni , ale za to mili, nie maja pieniedzy.
6. Mezczyzni ktorzy nie sa przystojni , ale za to mili i maja pieniadze,
mysla, ze kobiety sa z nimi tylko dla pieniedzy.
7. Przystojni i mili faceci sa tylko dla pieniedzy z kobietami.
8. Przystojni faceci ktorzy nie sa tak mili i conajmniej czesciowo hetero
uwazaja ze kobiety sa brzydkie.
9. Faceci uwazajacy kobiety za piekne, ktorzy do tego hetero sa i maja
pieniedze sa mamisynkami.
10. Mezczyzni ktorzy czesciowo fajnie wygladaja, sa mili, maja pieniadze i
dzieki Bogu sa hetero, sa niesmiali i nigdy nie zagadna kobiety jako pierwsi
Pozdrawiamusmiech

iq0
Ciasteczko, strasznie z Ciebie jest pesymistyczna osoba, która przedstawiła nam już 2 dekalogi głoszące "nie próbuj szukać faceta/kobiety, bo i tak Ci się nie uda, na świecie są tylko sami połamańcy!"Cool
Jasne że nie ma idealnego partnera, według mnie najważniejsze to by przy tej drugiej części czuć się jak to się mówi "błogo", bespiecznie i potrzebnie, bo o to chyba codzi. Jeśli się w kimś zakocha to nie patrzy się na niedoskonałości tej osoby, a na same pozytywy, bo tylko to się liczy dla zakochanego.

iq0.110mb.com
ciasteczko
Jestem optymistka:lol:
Ale przynajmniej udalo mi sie sprowokowac do jako takiej dyskujsiPfft
A dekalogi mowia same za siebie, taki jest swiat, zlozony ze zlych i dobrych.
Na niedoskonalosci tez trzeba patrzec zeby potem nie zalowac iq0
Pozdrawiamusmiech

iq0
To czego kobieta oczekuje/pragnie od mężczyzny?
No damy!
Wypowiadać się szczerze, bez wykretów i "owijania w bawełne". Czego od nas chcecie?

iq0.110mb.com
Crom91
ciasteczko napisała:
1. Mili faceci nie sa przystojni
2. Przystojni mezczyzni nie sa mili
3. Przystojni i mili mezczyzni sa homoseksualistami

Sprzeciw! Ja taki jestem, heheheh :bigrazz:
i nie jestem homoseksualista!

Reszta tyczy sie pieniedzy, wiec nie moge sie wypowiadac na ten temat, bo mam dopiero 17 lat xD

www.polska.gr
ciasteczko
Mężczyźni zazdrośni są o tych, którzy ich poprzedzili, a kobiety o te, które przyjdą po nich.

Marcel AchardCool

iq0 dopiero teraz zauwazylam i przeczytalam co pisales o zdarzeni w polsce, to bomba! kurcze kobieta to nie czlowiek hehehehe ale sie usmialamusmiechusmiechusmiech
Tak naprawde to nie wiem czego my kobietki u was mezczyzn szukamy poniewaz musimy najpierw zaspokoic wlasne ambicje a kiedy juz to mamy to nie mamy sily na facetow.
GrinGrin
Pozdrawiamusmiech

Crom91
heh, krotko mowiac, kobiety bez mezczyzn nie potrafia zyc. To samo tyczy sie mezczyzn Grin

www.polska.gr
Przejdź do forum: